Ilgaz Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitiminin amaç ve ilkelerini velilerimize benimsetmek, bu alandaki çalışmalarımızı çevremize tanıtarak, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmaya çalışmak. Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırma oranını bölgemizde en üst sınırlarına getirebilmek.

Misyon: Okul öncesi eğitiminin amaçlarına uygun olarak; Çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevî değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. Çocuklarımızın beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak. Çocuklarımızın Türkçe´yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, çocuklarımıza sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak. Çocuklarımıza hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak ve onları ilköğretime hazırlamaktır.

Başarılar: Beyaz Bayrak Ödülü Beslenme Dostu Okul Ödülü

Saatler: 8.30-13.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dönüşüm Muhteşem Olacak !!! eTwinning Projesi

WEB - https://ilgazanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YUKARI MAH. SEVİL SK. ILGAZ ANAOKULU BLOK NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 ILGAZ / ÇANKIRI

Yerleşim Yeri - Yukarı Mah. Sevil Sok. No :3 Ilgaz- ÇANKIRI

Ulaşım İlçemiz Ankara - Kastamonu Yolu üzerinde olup, Ankara-Çankırı-Ilgaz-Kastamonu yolundan direk gelinebilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 53 km, İlçe merkezinde yer almaktadır.